Verzenden & retours

Verzenden

Bestelde producten worden zo snel mogelijk geleverd. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw bestelling binnen de 5 werkdagen ontvangt. 

Bestellingen worden geleverd door B-Post. Was er niemand thuis, dan zal je in de bus een kaartje vinden waarop staat waar en wanneer je het pakje kan afhalen.

Je kan tijdens de bestelling ook een ander adres opgeven waarvan je weet dat er wel iemand aanwezig zal zijn.

Kijk de verpakking na. Schade moet je melden aan de bezorger van het pak.

De maximale leveringstermijn bedraagt 20 dagen, te rekenen vanaf de dag na je bestelling. Indien we niet in staat zijn om de goederen binnen de 20 dagen te leveren, brengen we je hiervan onmiddellijk op de hoogte en delen we je mee wat de verwachte leveringsdatum is. Ingeval we niet in staat zijn om de goederen binnen de 20 dagen te leveren, kan je de ongeleverde bestellingen / producten annuleren op eender welk ogenblik nadat u van de laattijdige levering op de hoogte bent gesteld. Indien de betaling al is gebeurd, ontvang je de volledige terugbetaling van het betreffende artikel of de betreffende artikelen binnen de dertig dagen.

Alle vermelde prijzen zijn in Euro`s (inclusief BTW) en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van de artikelen en worden bij het afrekenen bij je winkelwagentje opgeteld.

retouren

De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument van 14 juli 1991, laat de koper toe om binnen de 14 werkdagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij van de verkoop afziet. De goederen moeten dan binnen een aanvaardbare termijn (maximum 5 werkdagen) na deze kennisgeving volgen.

Wanneer de koper wilt afzien van de verkoop kan hij dat doen binnen de 14 werkdagen die volgen op de levering van de bestelling. Hengelsport Den Haak zal de koper terugbetalen zodra deze de goederen terug ontvangen heeft. De koper draagt de verzendingskosten voor het terugsturen van de bestelling. De koper kan eveneens de goederen zelf af leveren in de winkel en dit zonder kosten.

Wanneer de ontvangen goederen niet overeenstemmen met de bestelling of wanneer de goederen beschadigd aankomen, kan de koper ze binnen 14 werkdagen na ontvangst terugsturen. Hengelsport Den Haak zal de goederen terugbetalen zodra deze in bezit is van de teruggestuurde goederen. Bij de teruggestuurde goederen moet de originele pakbon bijgevoegd zijn. Hengelsport Den Haak kan goederen weigeren die door de koper beschadigd zijn.